به گزارش ابصارخبر، جلال آفاقی در جمع مدیران سازمانهای استانی مرتبط با امور مساجد، با ذکر فرصت ماه رمضان برای خودسازی، به جایگاه مساجد به عنوان کانون اشاعه یادخدا و عرضه اخلاق و فضایل اشاره کرده، افزود: مساجد به دلیل انتقال ارزش ها و باورهای دینی و ایجاد همبستگی اجتماعی، عامل مهمی درمهار آسیب های اجتماعی محسوب می شوند. وی در ادامه با اظهار اینک هرمسجد یک کانون پیشگیری از جرم و آسیب اجتماعی است، افزود: نگاه به کارکرد مساجد باید متناسب با نیازهای روز باشد. معاون رییس کل دادگستری استان اردبیل با تشریح نقش تربیتی و آموزشی مساجد و نقش آن در دوران دفاع مقدس، براحیای کارکرد گذشته مساجد تاکید کرد.
آفاقی با اشاره به تاکید اخیر مقام معظم رهبری بر تقویت فعالیتهای قرآنی مساجد، توانمندسازی فرهنگی و ارتقاء کارکرد مساجد را ازضرورت های کنونی دانست.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اردییل با اعلام تصمیم دستگاه قضایی استان برای تقویت ارتباطات مردمی و اجرای برنامه حضورمسئولان قضایی در مساجد جهت رسیدگی به مشکلات مردم و محلات اظهارداشت: طبق برنامه ریزی به عمل آمده وبا اولویت محلات حاشیه نشین و آسیب خیز، مسئولان قضایی در شهرها و بخشهاوروستاهای سراسر استان، باحضور در مساجد درارتباطی چهره به چهره با مردم و ضمن اطلاع از دیدگاهها و انتقادات و پیشنهادهای اقشار مختلف نسبت به عملکرد تشکیلات قضایی و بررسی وضعیت محلات و اقدامات پیشگیرانه لازم نسبت به آسیب های اجتماعی وجرایم، به مشکلات آنان رسیدگی خواهند نمود.
آفاقی شعار"مساجد اردبیل؛ پایگاه ارتباط مردم بامسئولان قضایی" را محدود به ماه مبارک رمضان ندانسته، از اجرای مستمرطرح درطول سال دراستان خبرداد.
معاون رییس کل دادگستری استان نقش کانون های فرهنگی، هنری و پایگاههای مقاومت بسیج به عنوان قلب تپنده مساجد و فعالیت های فرهنگی و معنوی، در تغییرنگرش ها نسبت به کارکرد مساجد و متناسب با نیازهای روز و احیاء کاربری های لازم و کارکرد گذشته را خطیر دانسته، برهم افزایی بیش از پیش سازمانهای متولی امور مساجد جهت تحقق اهداف و ارتقاء کارکرد مساجد استان بر پیشگیری از آسیب های اجتماعی و جرایم تاکید کرد.
انتهای پیام/ج
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد