پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر اردبیل ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۴

جشنواره اعطای نشان ملی نیکوکاری باعث رشد و تعالی موسسات خیریه می شود

دومین جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری امسال با هدف تجلیل و قدردانی از تشکل های خیریه برتر،ترویج ، تبلیغ و فرهنگ سازی امر نیکوکاری حرفه ای و تخصصی ،افزایش اعتماد و وثوق مردم به موسسات خیریه، معرفی نمونه های موفق نیکو کاری برای الگو سازی به جامعه و رصد و پایش وشناساندن نقاط قوت و ضعف موسسات برگزار خواهد شد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر، حجت‌الاسلام والمسلمین ستوده اظهار کرد: دومین جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری امسال با هدف تجلیل و قدردانی از تشکل های خیریه برتر،ترویج ، تبلیغ و فرهنگ سازی امر نیکوکاری حرفه ای و تخصصی ،افزایش اعتماد و وثوق مردم به موسسات خیریه، معرفی نمونه های موفق نیکو کاری برای الگو سازی به جامعه و رصد و پایش وشناساندن نقاط قوت و ضعف موسسات  برگزار خواهد شد.

وی افزود ثبت نام دومین جشنواره ملی نشان نیکوکاری از ۴خردادماه شروع  و تا آخر شهریور ادامه دارد موسسات خیریه و مراکز نیکو کاری دارای مجوز فعالیت دار از دستگاه های حاکمیتی از جمله وزارت کشور ،استانداری،فرمانداری،بهزیستی،ورزش و جوانان ،نیروی انتظامی، کمیته امداد امام خمینی (ره)  می توانند با مراجعه به سایت neshanenikookari.ir ثبت نام نمایند و بعد از ارزیابی و داوری به منتخبین جشنواره،نشان ملی نیکوکاری اعطاء خواهد شد.

ستوده افزود: یکی از اهداف جشنواره تبلیغ و ترویج و نهادینه‌سازی امر خیر به صورت حرفه‌ای و تخصصی است و اینکه بتوانیم مؤسسات الگو را به جامعه معرفی کنیم و مهم‌تر از همه این‌ها نیز بحث نهادینه‌سازی شاخص‌های مؤسسه مطلوب یا استاندارد و در ترازی است که استانداردهای بهره‌وری را داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین  ستوده گفت: جهت رشد و تعالی و عملکرد مطلوب موسسات خیریه دوره‌های آموزشی و همایش استانی برگزار خواهیم کرد و از طریق این همایش‌ها برنامه‌های علمی و برنامه‌های تبیین شاخص‌ها را نسبت به مخاطبین انجام خواهیم داد.

 

انتهای خبر/ ج